Paket från posten
Igår efter jag hade gymmat hämtade jag ut paket. Paketen innehöll proteinpulver(i smaken banan och choklad), proteinpannkakor och iphone skal. 

Det i mitten gav jag till mamma eftersom hon älskar stjärnor och ananas skalet och minions skalet gav jag till mig själv. 

Igår var det en sån här tråkig dag.
 Det regnade EXAKT hela dagen i omgångar och jag kände mig helt slut! 
Jag tror att vädret tog knäcken av mig. 
Jag cyklade tur och retur till gymmet i spöregnet och jag orkade bara träna i 40 min. Det är inte likt mig. När jag kom hem var jag jätte trött. 

På eftermiddagen/kvällen blev jag allergisk så det bara rann ur näsan och ögonen. Så drygt när man inte ens är ute. 

Jag glömde att berätta att minions skalet jag beställde hem hade en stor repa, så jag försöker nu fixa så att jag får ett nytt hemskickat. 

Nää nu är det ny dag och nya möjligheter. Dags att ladda upp inför gym med Karina och tagga inför AW:en ikväll. Hoppas bara på fint väder så vi kan sitta ute. 

Förresten så har jag varit ledig hela veckan. Har bara ett pass på fredag och lördag nu. Jag har bett om ett extra pass den här veckan men det har jag inte fått eftersom inte mycket personal behövs när det är sånt här tråkigt väder. Tråkigt tycker jag eftersom jag vill att det ska gå bra för Furuviksparken och jag tycker att mitt jobb funkar bra i sommar. 
Hälsa, Lovdagar, Nytt, Övrigt | | Kommentera |

Bönan


I tisdags åkte jag och Louise till Bönan och åt bakad potatis. Sedan tog vi en mysig promenad på landet och kollade på alla fina hus. Vi besökte även ett rökeri. 

Efter det satte vi oss vid vattnet och bara pratade. Solen var framme och det var riktigt härligt(med tanke på att det annars regnar varje dag.)

När vi kom hem till Louise lagade vi middag åt hennes familj och jag fick äta där. Vi lagade pasta med pesto och kyckling. 

Klockan åtta var det dags för oss att se säsongspremiären av "Allsång på Skansen" med Petra Marklund. Jag älskar det programmet! 

Och som vanligt gjorde Louise en håruppsättning på mig ;) 
 
Mer såna här dagar tack!! 
Kompisinlägg, Lovdagar, Natur, Övrigt | | Kommentera |

Gym, sallad och härligt sällskap

 
 
Smakade den här glassen igår. Väldigt god. 
 
Hejsan svejsan!
 
Igår gymmade jag med en kollega som heter Karina. Det blev roddmaskin som uppvärmning, biceps/triceps och lite övningar som vi avslutade med. Det var kul att träna med någon annan och man hinner återhämta sig när båda kör samma övning under tiden då den andra personen kör.
 
Sedan satte vi oss på Waynes och pratade massor. Det var super trevligt. Jag åt en avokado, räk -  och skink sallad. Efter det cyklade jag hem. På kvällen såg jag en spännande film som handlade om en robot "Chappie" med familjen. Den rekommenderas verkligen! 

 
Idag har jag gymmat. Det blev cykling till gymmet, crosstrainer som uppvärmning, benmaskiner, bennöj och en längre stretching. Svetten bara rann. 
 
Jag har funderat på att börja träna olika muskelgrupper istället för att träna alla varje gång. Så vi får se hur jag gör. Än så länge har jag hållit ut två dagar haha.
 
Efter jag hade tränat hälsade jag på Marie och hunden Sixten. Båda var glada att se mig och det var mysigt att klappa honom och prata massor med Marie.
 
 
 
Så här såg jag ut idag när jag gymmade, som en rosa panter.
 
Nu ska jag måla rosaglittriga naglar och snart se "Lotta på Liseberg", men först ska ni få se vad jag åt till frukost imorse(står på bilden här nedan.)
 
 
 
Riskakorna ser alltså ut så här och är super goda! Rekommenderas! Det finns även i andra goda smaker.
 
 
Hälsa, Lovdagar, Övrigt | | Kommentera |
Upp