Eurovision-mys!

 
Hade en trevlig kväll med Emelie när det var Eurovision finalen! Vi unnade oss massvis med godsaker. Jag hade hoppats på Sveriges bidrag, men Danmarks bidrag fungerar också. Jag tyckte också att Norges låt var väldigt bra. Jag trodde faktiskt att Norge skulle vinna om inte Sverige skulle det..Hur det kan bli! 
helgdagar | | Kommentera |

Rädda världen projektet

 
 
Förra veckan var en händelsrik vecka! På måndagen och tisdagen slutade jag sent. På onsdagen hade jag tid hos optikern. Varenda gång jag har varit där har min syn försämrats. Jag har nu fått nya linser! Jag börjar bli väldigt orolig över att jag ser sämre och sämre för varje år.  Liksom, hur bra kommer jag att se när jag blir gammal? Efter optikern lyssnade på sommarjobb via kommunen(och ja, jag fick ett jobb!). 
På torsdagen blev jag upprigd av min lärare Conny. Kommunen ville ha någon från medialinjen som kunde agera fotograf och fotografera barn. Självklart ställde jag upp!  På kvällen tränade jag barn(det blev mycket barn den dagen).
På fredagen intervjuade jag människor på stan till ett reportage(kände mig som en riktig reporter). På lördagen firade hela släkten mormor(så mysigt att träffas så många!) och direkt efter det jobbade jag på torget. Min skola hade ett projekt som kallades för "rädda världen projektet". Vi anordnade uppträdanden, lotterier, loppis och direktsändning på stortorget. Alla pengar som vi samlade in går till Rädda Barnen! Jag fick äran att filma under direktsändningen. Direktsändningen skedde under ett tält på torget, så vem som helst kunde lyssna på oss. Det var roligt!
Hela söndagen blev en pluggdag..  
Övrigt | | Kommentera |

Smått & gott..

 
Om man inte känner mig och ser dem här bilderna kan man tro att jag är matberoende eller något liknande. Faktum är att jag inte är det. De här godsakerna har jag ätit under en längre period. Nog om det! 
Jag har faktiskt en ursäkt till att det har blivit dålig bloggning den senaste tiden. Jag har varit förkyld i åtta dagar nu(var också förkyld förra månaden och hade feber och efter det fick jag värsta munsåret så att mina kompisar trodde att jag hade skadat mig på Justin Bieber konserten). Jag vilade förra helgen och tvingade iväg mig till skolan på måndagen. Tyvärr så gick det liksom inte så jag stod ut till lunchen och åkte hem och vilade då.
Efter ett läkarbesök i onsdags fixade jag mina ögonbryn på salong och efter det åt jag och mamma en god lunch på Mocca. Det blev pastarullar. På kvällen var det bara mamma och jag, så vi köpte med oss sushi och provade att göra egen mjukglass(bara att vispa, frysa, och sedan vispa igen). På kvällen såg vi en film.  
 
Igår kom världens snällaste Cecilia hit! Eftersom jag är sjuk tyckte hon att jag behövde yoghurtglass och jordgubbar. Lite senare bjöd jag hit henne på det. Tänk vilka fina vänner man har! ♥  Efter det kom Ida, Fredrika & Emelie hit då vi hade "One-Direction-mys" och spelade sällskapsspel. 
Jag fick idag reda på att jag har vätska bakom trumhinnan. Det gör att jag får ont, har tinnitus så fort det blir tyst och sämre hörsel. Med smärtstillande, kortison-nässpray och hög musik i öronen klarar jag mig bra!
 
Jag fick en chock när min läkare sa att det kan upp till 2-3 månader tills öronen återställs. Jag trodde verkligen att han skojade.
Nästa vecka SKA jag i allafall träna!
Så grymt sugen(och så grymt rastlös/trött på att vara sjuk)!   
Övrigt | | Kommentera |
Upp