Träningsnarkoman

 
Hej alla fina(har haft studiedag idag om någon vill veta)!
Den här veckan har jag  hitills hunnit tränat fyra dagar i rad, så imorgon tar jag en vilodag så att jag orkar träna barn på lördag! Mamma kallar mig nu för träningsnarkoman, haha! Jag har mest träningsvärk i magen..
Det är konstigt, men ju mer jag tränar desto peppare blir jag. Jag mår så otroligt bra och känner att jag har världens energi! Det positiva är att jag märker resultat, eftersom jag också gymmar regelbundet. Mina mål är att bli starkare i ryggen, då jag har rygg problem/koter som sitter fel, bli mjukare i kroppen genom att stretcha bättre och bygga muskler! Om jag inte tränar blir jag jätte rastlös, det fungerar inte för mig.  Det viktigaste av allt är att jag mår bra, och jag mår b.l.a. bra av att träna! Alla personer mår bra av olika saker.  När det gäller träningen så känner jag faktiskt att jag orkar mer och mer nu, dock behöver min kondition förbättras. 
 
Jaa, jag har lite nyårslöften...Har ni det? 
PS. Kom ihåg att det viktigaste är att DU mår bra, vad du än väljer för val i ditt liv!
/ XOXO Bella!  
 
Sport | | Kommentera |

Jag & min pojkvän

 
Hej på er!
Förra veckan träffade jag min pojkvän(som ni ser på bild.) Jaa, jag kände mig tvungen! Justins akustiska believe album finns nu ute på spotify, nog om det! Hittills har jag haft värsta träningsdagarna(Det är ju så roligt att göra av med massa energi!) I måndags blev det friidrottsträning, i tisdags styrkepass med våran instruktör(trodde att jag skulle behöva ringa ambulans pga. trötthet) och idag gym med Sofia! Köpte ett nytt kort på gymmet, eftersom mitt har gått ut. Nu är det bara att köra!
 
Imorse var det så tråkigt väder så jag kände ingen motivation till att ha halv friluftsdag(vilket inte 95% av klassen gjorde heller..), så jag började skolan 12:55. Sista lektionen blev inställd så det blev knappt någon skola. Då åkte jag som sagt och gymmade runt två. På kvällen dansade jag till just dance och nu kollar jag på "Mia på Grötö." Älskar hennes dialekt!
Godkväll! 
 
 
 
 
Skoldagar | | En kommentar |

Ljud

 
Ja, då är det måndag igen och en ny vecka väntar oss alla. Bilderna har jag tagit i ljudrummet, som hör till tvstudion på skolan. Idag har jag i princip rörlig bild hela dagen. Jag tror att vi ska fortsätta att redigera det vi filmade senast. Ha en bra start på veckan allihopa!   
Föremål/macro | | En kommentar |
Upp