Bakning,lagning & bloggning på hög nivå med Jessika(lördag)

 Hejsan. Vaknade imorse och var jättehes. Så det blev ingen träning,jag var ju också uppe rätt sent igår. Det var nog bäst att stå över. Hoppas att jag inte håller på bli sjuk, har haft ont i halsen idag. Hela min familj är ju förkylda så det skulle inte förvåna mig, allt fel är min brorsas,haha man jag ska inte lägga ut ilskan på honom.
Imorse så var jag lite seg,men det var så skönt(man har ju bara gått upp tidigt hela veckan varje dag typ). Sedan så skrev jag en shoppinglista och sen så stack Jag & Jessika till Ica Maxi och shoppa, för jag skulle nämligen göra en middag ikväll.
Det tog lite tid kan man säga. Det var mkt folk där och kön var så lååång. :D

Sedan gick vi hem och baka kladdis. :D Jag var tvungen att dricka te också, eftersom min hals gjorde ont. Fårintefårinte bli sjuk! Men tack vare te:n så lät jag lite bättre i rösten. :)
Sedan så har vi bara bloggat(det har skett mkt förändring på bloggen som ni kanske märker plus att Jessika var snäll och fixade en header till mig som jag kan ha när jag har tröttnat på den som jag har nu, och sen så har vi redigerat massa bilder mm.) och lagat trerätters, det gick bra. Och TACK så mycket Jessika för allt!  ♥

Vi kollade på m-festivalen också. Jag tycker det var bra:a låtar med ikväll, och min faster var där också , såg tyvärr inte henne...
Sedan så gick Jessika hem, men det var inte riktigt slut då m-fedtivalen.

Nu har jag borstat tänderna och familjen snarkar förfullt, och jag är inge trött. Men klockan tickar och går så ska gå och lägga mig snart, man kan ju alltid läsa tills man blir trött.

Nu kommer bilder från idag + middan! :D


Förrätt: tomater, varvade med mozzarella och pesto + massa kryddor. Det var jättegott.


 
Varmrätt: spiralskruvar(pasta) med pesto och kycklingfilé, inlagt i bacon. Sedan så hade vi också en sås till kycklingen, som bestod av lätt crame fraiche och fetaost och såklart en sallad till maten!

Jag och Jessika döpte allt till "halv sju hos mig", istället för halv åtta hos mig. Vi åt nämligen halv sju, och istället för att det var ett tv-program så tog vi massa bilder.  
 Efterrätt: kladdig kladdkaka med grädde till. Den kanske ser lite konstig ut på bilden, men den var jättegod. Den vart kladdig.Övriga bilder från today:


 

 

 

haha så såg den ut försthoho jag och jessika är mästerkock!
 

Bakning&lagning | | 6 kommentarer |

Ett stort bildlass!

Igår hade jag ortoligt roligt, med Carro, Jessika & Julia. Mkt skratt. Vi hade lite krångel med filmen i början så vi sjöng singstar och så. Men sen så gick de. :D Filmen var jättebra, men den var 2,5 tim lång nästan lite för långt. Och sofforna var så sköna så man nästan somnade. Jessika hade nämligen ett biorum, med bioduk och biosoffor som man kunde fälla ut så det nästan vart som en säng. Ja skönt var de, så där tillbringade vi hela kvällen. Det måste vi göra om! :)
Och vi proppade såklart i oss chips och läsk, tack snälla Jessika för kvällen. Jag kom hem vid elva, och dimmigt var de när jag gick hem så jag inte såg husen, men det var ju bara några hundra meter jag gick. Nu kommer det ett bildlass från igår. Och alla bilder är inte så seriösa.


  

Haha jag hade tre glasögon på mig, två fejk och ett par riktiga. ^^Julia du är fin i uppsatt,inte sant Carro & Jessika?

HAHAHAHAAH för bilden. Förlåt , men var bara tvungen att lägga ut den. Döda mig inte. Det är ditt fel Julia. xDgud vad julia dansa, vad hade du druckit julia?

Suddig bildokejokej jag var tvungen at bjuda på en bild, fråga mig inte vad jag gör :O
Nej nu måste jag duscha och sedan får vi se vad jag hittar på , tjing tjong!
Porträtt | | 5 kommentarer |

Nu drar jag...

 Hej skoldagen var bra. Eller bra och bra det är såååå SKÖNT att vi har lov nu! :D:D:D:D:D:D: Hihihih jag är glaaaa!
Hade ett svenskaprov idag som vi hade glömt bort att vi skulle göra, å de tog mer än en timme att göra. ;O Men tror de gick bra. (:
Och vi kunde inte åka skridskor idag för de hade kommit så mkt  snö, så vi fick kolla på 2 filmer som vi sedan ska ha prov på. Orkar inte berätta nå mer å har inte tid. Men sluta sent gick hem en bit med Jessika, Julia, Sofia, och Matte. Iaf så stack jag, jessika och sofia hem till mig  och jessika var så snäll och fixa min blogg. TACK SÅ MKT! För er som undrar så är den inte klar riktigt än bloggen, men det går sakta men framåt. Nu har vi ia fixat min header&bakrund mm.

 Nu är alla hemma hos sig. Jag har ätit tacos till middag :D musmmusmsmuuuuuums och nu ska jag gå till Jessika för att jag Jessika, Julia och Carro ska kolla på twilight 2 - New Moon, jag har inte sett den men den är nog bra. Men nu måste jag gå bilder kmr sen imorn elr nåt. :DDD <33 Nu väntar Jessika & Carro och så får vi se när Julia kmr hejdåååååååååå!

Ha ett bra lov! :D

 
Skoldagar | | Kommentera |
Upp