19 år!!
Idag den 24 oktober var det dags för min 19-årsdag! :D Jag blev väckt imorse av en fin födelsedagssång, tända ljus, paket och en god frukost av familjen! Jag är hur nöjd som helst med alla presenter, älskar alla nära & kära! Jag fick en blixt, kläder, smycken, skor, chailatte och Victoria secret produkter. 

Idag glömde vår glömska lärare bort att vi skulle ha lektion så jag har bara tagit det lugnt, blivit bjuden på lunchbuffé(thaimat & sushi) av Louise, ätit marängsviss och bara njutit med familjen. Har fått så fina gratulationer i skolan och på sociala medier. Har även fått fina samtal. Man blir bara så glad! Tack alla! 
Speciella tillfällen, Övrigt | | Kommentera |

Motljus i Stockholms skärgård

 
Självporträtt från i somras. Älskar att bilderna talar för sig själv.
 
Min helg har inte varit som planerat! Jag skulle göra roliga saker men det blev ändrade planer. I lördags åkte jag in akut till specialist tandvården pga. svullet och blödande tandkött, sår, svårt att äta(åt barnmat idag), och lite feber. Svullnaden syns utifrån så det känns jobbigt. Ska dit för tredje gången idag och ingen specialist har kommit på vad det kan vara. Jag börjar även få munsår så någonting är det! Det har pågått i en vecka nu och det blir bara värre och värre så jag börjar bli orolig. Smärtan gör så otroligt ont om jag kommer åt munnen så att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Aldrig haft något liknande förut! 
 
Jag åker till Kreta på torsdag och allt är oklart nu om jag får åka. Jag vill bara sjunka ner till marken för jag orkar inte vara sjuk igen(jag var förkyld för några veckor sedan.) Jag har fått ett enormt dåligt immunförsvar känns det som. För tillfället är jag orolig hur allt blir. Jag vill bli frisk samtidigt som det känns jobbigt att åka när jag inte kan äta grekisk mat om dem inte kommer på snabbt vad det är.
 
Hoppas att ni mår bättre! :)
Porträtt | | 2 kommentarer |
Upp