Idag så är det sista januariNu så sitter jag här i min härliga morgonrock och bara myser, jag duschade för ett tag sedan. Nyss så blev jag äntligen klar med min teckning som är på bilden ovan. Det är en bilduppg, en golfspelare. Som jag ska ta med till skolan. Varför inte ta hem och göra bilduppgifter, när man endå får stressa med dom där? Ja stressa och stressa, men man får väl skynda sig lite och så har vi de bara 60 min/per vecka.  

Det kanske inte ser ut som de, men den var jättesvår att göra, höll på med den i tre dar. Men de är för att jag har gjort andra saker i mellan också.

Idag så har jag pluggat. Har inte gjort så mycket annat och ritat lite då. Imorgon så har jag förmodligen ett blaffigt no-prov, eftersom jag var sjuk i fredags då alla andra gjorde de. Det känns lite läskigt att ha prov, men orkar inte plugga nå mer och jag vet att jag redan har lagt ner väldigt mycket tid på de. Men det ska bli SÅÅÅÅ skönt när det är gjort! Åh, om man bara visste vad det kommer för frågor.

Nu så ska jag gå ner och sätta mig framför tv:n. Om ungefär en kvart så är de  " i en annan del av köping" , det är härligt så ska kolla på de och ska ta massor av glass, eftersom jag är helt torr i halsen nu.

Imorgon så blir det skola. Har inte varit där på tre skoldagar. Undrar om jag har missat nåt!? ...Ush!! Men det ska iaf bli jätteroligt att träffa Sara, Catrin och Emmy. Jag längtar efter dom jättemycket. Tänk så mycket man kan längta efter sina kompisar om man inte träffar dom på ett tag hörni! Och jag längtar också efter syrran(Louise) & Ida. Imorgon så har vi också slalom(inriktning). Men jag ska inte vara med, eftersom jag knappt klarar av att gå uppför trappen.

Ush!

Så det blir väl säkert så att jag får vanka runt där i backen, så måste packa vinterkläder & kanske lite fika. Undrar om dom andra tar med sig de?   Efter slalom så ska jag vara med bästa Sara och vi ska nog gå hem till henne. Och imorn så hoppas jag att vi hittar en passande dag då alla fyra kan träffas och ha skoj.

Nu ska jag gå ner och kika tv.

BYE! :)    

helgdagar | | Kommentera |

Nu firar jag på min blogg att jag har passerat över hundra inlägg! Grattis, grattis bloggen!

 
Övrigt | | Kommentera |

30/1-10 Lördag!

  Hejsan. Efter lunch så klädde jag på mig varmt(trodde jag) och sen så stack jag till Cicci. Vi gick ut och fota vid hemlingby och så, men efter ett tag så var vi TVUNGNA att gå in till henne och bada fotbad, eftersom det var så himla kallt! Våra tår och fingrar tappade känseln. Och det var väldigt läskigt   .   Det satt i länge. Och inte så bra kanske, eftersom jag är förkyld. Sen så gjorde vi inte så mkt hos henne. Sedan gick jag hem och gjorde i ordning te och kollade på en film som mamma höll på att kolla på. Sen så fortsatt jag på en bilduppg, och jag blev klar! :D Den höll jag på med i två dagar haha för de var ganska svårt tyckte jag. Så nu håller jag bara på att färglägga den. Senare så åt jag lax & pressad potatis, vilket i like. Och senare på kvällen så blev det final i robinson. Hans blev en vinnare. Men jag tyckte att några andra, en gubba vad han nu heter var en värdig vinnare. Men hans hade ju vunnit mkt å så , så det spelade inte så stor roll egentligen.

Now is come pictures on Cecilia and on the nature!  And warning för blåa bilder. Men jag orkar inte redigera dom , kanske blir en annan gång så ni får se dom såhär.Hohho bor björnen här?

Bella like this picture on Cecilia Knutsen.

Tänk så mkt snö det har kommit!Mina fötter.Okejokej de liknade inte de det skulle föreställa , så ni får använda fantasin lite.Ser ni att lilla trädet bildar ett jesuskors? xD
Natur | | 2 kommentarer |
Upp