Det börjar se ut som vinter

Det har varit ett blött snöväder idag. Jag är glad att snön är här, men mindre glad när snöflingorna åker in i mina ögon. Till lunch idag åt jag farmors pannkakor, ett bättre alternativ än skolmaten. Idag har vi i klassen försökt fått tag i sponsorer till en talangjakt som vi ska arrangera. På kvällen när jag var hemma fick vi främmande. Jag vet inte exakt vad jag har gjort, men mina ögon har varit helt blodsprängda i några dagar. Har ont, är torr och kan inte använda linser. Jag hatar det att man blir så känslig. 
Förövrigt har jag inte mått bra idag. Ibland blir den där glassen överfull och då rinner det ut från kanterna, och då är det extra mycket som tynger. Jag vill inte gå in på detalj, men på senaste tiden har det varit jobbigt för mig. Jag önskar att alla mådde bra dygnet runt.  
Klockan är alldeles för mycket och jag borde sova nu. Godnatt! 
 
Övrigt | | Kommentera |

Öppet hus!

 
 
Här om dagen stannade jag kvar några timmar extra på skolan och redigerade en film. Sedan gick jag på en kall kvällspromenad med Louise och efter det hämtade jag hockeybiljetter från ticnet. Det kommer bli spännande!
     Igår åkte jag skridskor på idrotten. Slutade tre och var tillbaka på skolan vid fem. Vi hade öppet hus, då högstadieelever fick komma och titta. Blev extra glad när jag blev tillfrågad av min filmlärare Conny om jag ville hjälpa 3:orna med direktsändningen(jag går i 2:an). Jag stod som kameraman i två timmar(fick spagetthiben), men riktigt roligt var det! Kom hem halv nio så en lång dag blev det.
 
Skoldagar | | Kommentera |

Sista Twilight filmen- Breaking dawn del 2

 
Igår befann jag mig i biosalongen med Ida & Jenny då Breaking dawn visades. Jag var helt exalterad över att jag skulle se den, men när den väl började så ställde jag frågan "Vågar jag verkligen se den?" Den var bra och jag tycker det är sorgligt att det är slut på Twilight..Jag får nöja mig med serien "The Vimpire Diaries." Har blivit så insnöad i den..Bara måste se andra säsongen.
 
Idag planerade jag, Ida & Emelie inför lördag då vi ska hålla i tre träningar för barnen. Just det våran vän Fredrika ska också vara med(utifall att du läser det Freddan så har jag inte glömt bort dig!) ;)
Nu: Sängen. Börjar 09:00 imorgon. 
Godnatt nattugglor! 
Föremål/macro | | En kommentar |
Upp