Kvällsuppdatering efter hockeyn.Lördag 28/11-09! :)

 Hejhej. Nu sitter jag nere i soffan och myser. Robinson har precis avslutat, och det var bra! :)
Nu tänkte jag berätta om dagen. :)

Först så kom Cicci hit efter lunchen  typ och kollade på första filmen av Twilight. Den var bra, fast vi hann inte kolla klart på den, så får väl göra det imorn kanske. :)   Men den verkade lite halvläskig sådär, lite skum. Men vi hann kolla en bit iaf. Sedan så gick hon hem.

Och så stack jag på hockey! :D Först så gick det väldigt dåligt för Brynäs. Brynäs blev avvisad, och Luleå gjorde två mål, och så. Dom ledde ett tag. Men sedan gjorde Brynäs mål. Och efter ett tag så stod det 3-3 i slutet. Matchen blev förlängd i 5 min. Och i sista sek så gjorde Brynäs mål. Brynäs VANN!!! :D <3 Så det blev alltså 4-3!  
Så var det med det. Köpte bilar&läsk i pausen. Heh. ;P
Sedan så åkte vi och köpte hamburgare på Max och sedan åkte vi hem och åt framför Robinson! :D
Jag åt en frisco. :) Och sedan så har jag pulat i mig lite gotta. Hjärtanchips, bilar, osv. Men nu så nöjer jag mig med ett glas vatten.

Jag ska väl sitta ett litet tag vid datorn nu, och kollar lite på tv samtidigt. Men sen blir det väl att krypa till kojs, ner i sängen. Och jag tycker det är skönt, för man längtar att gå å sova, och mysa i sin säng när det är helg bara för att då går man och lägger sig när man är trött, och så tycker man det är extra mysigt. Och här nedan så kmr lite bilder. Ska lägga upp dom nu. Jag hoppas att ni har haft en bra lördag/lördagskväll!? För det tycker jag att jag har haft iaf, förutom att det finns lite virus i mn kropp som susar runt, eller vad man ska kalla det.

Men jag säger ordet redan nu. Även fast ni inte går och lägger er så här tidigt. ♥

 ◊ GODNATT!   Och Bella önskar er en godnatts sömn!  ◊ 

  Så nu kanske ni fick en liten överblick, om hur det ungefär var på matchen. ^^


Ps. Ni vet den här hunden som jag har lagt in massa musik i , som är på min blogg åt vänster. Precis ovanför inläggen. Ja, jag tror ni hajar vad i mean , but i fredags så satt jag och kollade på en jättekul video. Nämligen Sune-Pulkapappa. Jag la in den i hunden, så om du vill kolla på den så lär du bläddra ganska långt bak. Där finns den. Haha, den är rolig. Hohoh, vilken humor jag har alltså! :)

Men själva bilden är ju ganska liten om du ska kolla på den och så. Ja då så klickar du bara på "tv" och då kmr själva youtube klippet upp i större bild alltså. Du kan göra så när du lyssnar på mina låtar också. Lycka till! 
| | Kommentera |

28/11-09 lördag

                           Lördag

Vaknade av att en helikopter åkte precis över vårat hus.Då var klockan typ kvart i nio. Sedan så sölade jag lite,plocka ur disken&hoppade in i duschen. Nu är familjen på match.Och jag börjar bli lite sugen på lunch.Så ska nog äta från gårdagen(momors lasange) mmm...!
Planerna idag är att ta det lugnt eftersom jag fortfarande har lock & ont i halsen & ont i ryggen. Och nyser gör jag också lite.Och när jag typ sväljer eller jäspar så brusar de till i örat. Toppen. :)

Men så här är det att nu ska jag gå å käka.Sedan när familjen kmr hem så blir det kanske twilight första filmen,efetrsom jag inte har sett den,och inte har en aning om vad den handlar om. Men vi får se.Jag vill iaf det.Kanske att jag pluggar lite...för på tisdag har jag no-prov och jag har inte tränat ett dugg hemma. Men man borde ju kunna de,eftersom vi har hållt på med det länge & tränat på lektionerna.Och sedan klockan fem så ska hela familjen till lekerol arena,och kolla på hockey
,och det var inte igår om jag säger så. Så det ser jag fram imot. Har inte varit där sen förra året typ. Och ikväll så är det robinson på tv, såg det typ inte förra veckan. Så vi får se om det är bra. :)

Och håll ögonen öppna, för det blir säkert upptadering, när jag har varit på matchen eller nåt. Undrar vilka som vinner. Brynäs eller Luleå . Jag håller på Brynäs!

Jaja vi ses. Kram! 

Jag bjuder på en bild. Så här får ni lite julstämning! Och jag vet jag är tokig! :)


 
| | Kommentera |

27/11-09 bilder på mig å Jessika!


 Här kommer lite bilder på mig å Jessika.Haha. :) <3

 Vi åt mina goda pepparkakor!


 (Klicka för att se större bild).Den här boken vcar tråkig,hade aldrig jobbat i den förr,men gjorde inte så mkt.Hann ju inte.Men den måste ha kommit för typ 30 år sedan.Titta vad gammal den ser ut liksom,och det stod massa saker i den så att man märkte att den var gammal.Konstiga bilder och så.

 Jelincic! :D <3


 Haha Emelies converse,på idrotten.

 Mine,men dom är jätteslitna.

 Visst hade jag och Jessika mysigt,eller hur? :) Hahah.
| | 2 kommentarer |
Upp