Det är hälsosamt att jobba i Furuviksparken

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har jobbat hela sommaren, lever livet och har inte tid helt enkelt. Blir för rastlös av att sitta vid datorn längre stunder och sitter sällan vid datorn nuförtiden.  

 

På sommaren vill jag vara utomhus trots min jobbiga allergi som gör att jag får ta dubbla doser ibland, ha en grym huvudvärk och känner mig sjuk/hängig konstant.

 

Har alltså gått ner flera kilo på att jobba så hårt i Furuviksparken. Helt sjukt! 

Jag går på jobbet drygt 12 000 steg en vanlig dag och om det är konsert när jag jobbar dubbla arbetspass (11-12 timmar) så går jag typ dubbelt så mycket. 

Lyfter också tunga lyft på jobbet. 

 

Har haft lite dåligt samvete över att jag inte hunnit gymmat / powerwalkat så mycket i sommar eftersom jag jobbat så mycket men det här har nog gett bättre resultat..

 

På Furuvik får vi inte den nyttigaste maten, det är mycket halvfabrikat så jag har inte ätit den bästa maten men ändå tänkt på att äta sallad till lunch eller lax och ibland lyxa till med något. Sedan har jag tagit något onyttigare på kvällarna. 

Grejen är att jag gör av med maten så snabbt när jag jobbar så det nästan inte spelar roll vad man äter men jag önskar såklart att det fanns nyttigare alternativ där. 

 

Jag har bytt shorts storleken till en mindre storlek(då jag för några veckor sedan höll på tappa byxorna trots skärp) och nu börjar dom här bli förstora. För varje vecka som har gått så har shortsen blivit större och större. Har skärp i den mindre storleken också.  

 

Känner mig glad med tanke på att jag går upp i vikt av mina mediciner och har svårare att förbränna fett, trots träning.

 
 

Till middag efter jobbet skar jag sallad, tomat, jordgubbar och stekte grönsaksbullar. Blev en succé! 

Har börjat ätit mer fiber i kosten då min mage blir kaos annars eftersom jag fått veta att mina tarmar funkar på ett annat sätt när jag tar flera olika mediciner. Tar även fiberkosttillskott.

 
 
Det regnade och blixtrade på jobbet idag och jorden kom åkandes på marken och det blev riktigt smutsigt. Är rädd för blixtar eftersom en blixt slog ner precis bredvid mig för tre år sedan när jag jobbade och datorn slocknades och alla kassasystem gick sönder.
 
 
 

Igår när vi skulle stänga restaurangen på tivolit lyckades jag TAPPA UT ALLT VATTEN över HELA golvet! Det blev att skrubba hela golvet istället för att moppa det..Mina kollegor vart nog inte så glad på mig. 

 

Jag är verkligen klantig och har varit klantig i hela livet. Hemma brukar jag gå in i saker utan att jag ser mig för och gå in i sängkanten...

 
 
Bakning&lagning, Övrigt | | Kommentera |
Upp